Maak kennis met Jeroen, onze Finance Manager

Onze snelle internationale groei in goede banen leiden. Dat is de uitdaging van onze Finance Manager Jeroen. Hoog tijd voor een kennismaking!

Hoe ben je bij RetailSonar terecht gekomen?
Vanuit E&Y en VGD heb ik 5 jaar lang als financieel consultant voor vele verschillende bedrijven gewerkt. Een ontzettende leerrijke periode.
Al besefte ik na een tijdje dat ik het liefst focus op de uitdaging van één bedrijf, om zo intern meerwaarde te creëren. In mijn zoektocht kwam ik bij RetailSonar uit en was ik al snel overtuigd van een ideale match.

Wat vind je het leukst aan werken bij RetailSonar?
Een lastige vraag! Maar als ik moet kiezen, dan vond ik het automatiseren van het financiële rapporteringsproces tot nu toe het leukst en meest uitdagend. Met de juiste input van onze office managers hebben we nu elke maand een zeer effectieve managementrapportage.  

Jij bent als Finance Manager direct onderdeel geworden van de snelle groei van RetailSonar …
Ja, klopt! Toen ik startte was ik vooral bezig met de Franse overname en alle financiële zaken die daarbij kwamen kijken. Nu dit grotendeels op de rails staat kunnen we onze aandacht richten op Duitsland. Zo heeft elk nieuw land zijn eigen uitdagingen, dat maakt het werken bij RetailSonar zeer interessant.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik sport heel graag: fietsen, lopen, skiën, snowboarden ... Daarnaast reis ik graag en hou ik van eten en drinken met vrienden en familie.

Wat was jouw mooiste vakantiebestemming tot nu toe?
Dat was zonder twijfel Peru! Een zeer mooi en divers land. Je hebt daar strand, bergen, jungle, meren, cultuur, natuur én lekker eten. Echt een aanrader!

Welke volgende bestemming staat er bovenaan jouw bucketlist?
Moeilijke vraag: de lijst is eindeloos! Binnen budget of buiten budget? Als ik volledig buiten budget mag gaan kies ik Nieuw-Zeeland. Binnen budget zou het Noorwegen zijn. Hoewel dat ook niet heel goedkoop is (lacht).

Nog bijzondere hobby's?
Ik ben een grote fan van Oude Geuze en bezocht ondertussen al bijna alle 15 lokale brouwerijen. Zelf bier brouwen deed ik ook al, dankzij een set die ik voor mijn verjaardag kreeg. De laatste maanden ben ik volop bezig om zelf limoncello te produceren. Of ik trots ben op het resultaat? Toch wel, al zeg ik het zelf! (lacht)

Hoe zou je jezelf zou omschrijven in een paar woorden?
Een sociale levensgenieter!

Wat eet je het allerliefst?
Een typisch Vlaams gerecht: stoverij van varkenswangen met zelfgemaakte frietjes en huisbereide mayonaise, dat is uitmuntend!


Blijf op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.

meer blogs lezen

Lees meer

Slim (inter)nationaal groeien? Dat doe je samen met RetailSonar!

Bij RetailSonar zijn we trots op onze rol als marktleider in locatiestrategie. We helpen retailers met optimale locatiebeslissingen dankzij de combinatie van actuele retaildata en AI-gedreven omzetprognoses: waar open, verhuis of sluit je het best, en welke acties neem je om elk van je vestigingen maximaal te laten presteren? Maar wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding om met onze klanten mee te groeien, waar hun reis ook start en naartoe gaat.

TRENDRAPPORT: Retail 2024 | Hoe en waarom retailers hun bestaande winkelnetwerken optimaliseren

In dit trendrapport brengen we het veranderend gedrag van klant én retailers in kaart. We analyseren fysieke en online winkelprestaties, onthullen welke strategische keuzes retailers maakten en kijken ook vooruit. Hoe verhoog jij het succes van je retail netwerk in 2024?

Klanten geven RetailSonar tevredenheidsscore van 9,2

Sinds 2019 vragen we bij RetailSonar jaarlijks hoe tevreden onze klanten zijn. Daarvoor maken we gebruik van de NPS-score of Net Promoter Score: een gerenommeerde tool die een helder beeld schetst van de algemene klantervaring en klantloyaliteit. Uit de laatste bevragingen in 2023 blijkt dat de NPS-score van RetailSonar elk jaar blijft toenemen.

Over RetailSonar