The best location for
a break

Overheid

13 Apr 2017 door

RetailSonar Crew

Vernieuwd printrapport laat je vlotter samenwerken met collega’s

Deze week hebben we het nieuwe printrapport gefinaliseerd en vanaf vandaag is het standaard beschikbaar op het nieuwe RetailSonar-platform. Alle informatie die in jouw RetailSonar-platform zit kan veel verschillende verhalen vertellen en we snappen dat je soms één verhaal wil vertellen aan de CEO en een ander –meer gedetailleerd- verhaal aan de COO.

12 Feb 2017 door

RetailSonar Team

13 essentiële businessvragen die je snel kan beantwoorden met RetailSonar

We snappen het. Plots staat je baas daar: “Kan je mij eens snel laten weten of die investering een goed idee is?” Wanneer? “Deze voormiddag nog.”

29 Jan 2016 door

Wouter Souffriau

De zwembaden in Vlaanderen zijn niet eerlijk verdeeld

Enkele maanden geleden kwam een opdracht binnen van het Aalsterse autonoom gemeentebedrijf SportAg: In het kader van een belangrijke subsidieaanvraag van €652.000 diende onderzocht te worden in welke mate de stad behoefte en ruimte heeft om te investeren in recreatief zwemwater.

27 Apr 2015 door

Rosemarijn Dumont

Zal de toekomst van detailhandel bepaald worden door big data?

Big Data dringt meer en meer door in onze maatschappij, ook in detailhandel. In dit artikel worden de belangrijkste bevindingen van het onderzoek naar de mogelijkheden van big data voor koopstromenonderzoeken besproken.

8 Feb 2015 door

Rosemarijn Dumont

Interprovinciale studie: de detailhandelssituatie in Vlaanderen in beeld

In januari kwam een einde aan de Interprovinciale Studie Detailhandel. Deze studie startte in 2012 als een initiatief van de vijf Vlaamse Provincies en kadert in het EFRO project ‘Kennisnetwerk Detailhandel Vlaanderen’.